Χαλάρωση

Το όμορφο, υγιές και καλλίγραμμο σώμα είναι πλέον το ζητούμενο τόσο από τις γυναίκες, όσο και από τους άνδρες. Ισχυρός εχθρός σε αυτό το ζητούμενο είναι η χαλάρωση του δέρματος, που φαίνεται και είναι θαμπό, άτονο και ζαρωμένο. Προκαλείται από την απώλεια του στηρικτικού συνδετικού ιστού, που είναι το κολλαγόνο και η ελαστίνη και από την απώλεια της υγρασίας του (αφυδάτωση).

Το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο και βαρύτερο όργανο του ανθρώπου με πολλαπλές λειτουργίες και προορισμούς. Αποτελεί όμως παράλληλα και ουσιαστική παράμετρο της εικόνας μας. Πέραν της "φυσιολογικής" γήρανσης λόγω της ηλικίας και της όρθιας στάσης του σώματος (πχ. γλουτοί), το δέρμα επιβαρύνεται από πολλούς παράγοντες, όπως κακή διατροφή και παχυσαρκία, ηλιοθεραπεία, εγκυμοσύνη, κάπνισμα, αλκοόλ, καθιστική ζωή, απουσία άσκησης κ.ο.κ.

Η παρουσία έστω και μικρής χαλάρωσης αποτελούσε μέχρι πρόσφατα ένα από τα πλέον δυσεπίλυτα προβλήματα της Ιατρικής και οδηγούσε κατά κανόνα στο χειρουργείο. Η ραγδαία όμως ανάπτυξη της τεχνολογίας και της κοσμητικής ιατρικής, που δίνουν δυνατότητα με εξαιρετικά αποτελέσματα μη επεμβατικής λύσης, αποτελούν το σύγχρονο και επιτυχημένο τρόπο αντιμετώπισης. Σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα δείχνει και σημαντική ανόρθωση στήθους. Επιτυγχάνεται μια φυσική, ριζική και σε βάθος αναδόμηση και ανάπλαση του δέρματος.

Η πιο σύγχρονη μέθοδος της Κοσμητικής Τεχνολογίας για σύσφιξη του δέρματος ακούει στο όνομα LPG-Endermologie. Αποτελεί επαναστατική τεχνολογία αιχμής και σε έμπειρα χέρια μπορεί να φτάσει σε εκπληκτικά αποτελέσματα. Αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, επαναφέροντας τη φωτεινότητα και τη νεανικότητα του. Είναι απόλυτα ασφαλής, εφαρμόζεται σε όλο το σώμα και σε άτομα όλων των ηλικιών, ανεξάρτητα φύλου και όλες τις εποχές του χρόνου.