Υαλουρονικό

Νεανικό πρόσωπο υπόσχεται η πλέον εξελιγμένη σύγχρονη βιοτεχνολογία. Προέρχεται από την Γαλλία και λέγεται hyaluderm. Το προϊόν αυτό αποτελεί βιοτεχνολογικό επίτευγμα . Είναι ουσία που βρίσκεται φυσιολογικά σε κάθε οργανισμό, εντοπίζεται κυρίως στο δέρμα και κρατάει την επιδερμίδα λαμπερή, φρέσκια και σφριγηλή.

Το hyaluderm δεν περιέχει ζωικές ουσίες και δεν χρειάζεται καν τεστ ευαισθησίας πριν την εφαρμογή του. Είναι διάφανο jell που χρησιμοποιείται για να γεμίσει βαθουλώματα ουλών, τις ρυτίδες του προσώπου, του λαιμού, των χεριών, αναπλάθει τον όγκο και το περίγραμμα των χειλιών και αποκαθιστά το ωοειδές του προσώπου και των ζυγωματικών. Διορθώνει εύκολα και γρήγορα τις ατέλειες ξαναδίνοντας στο πρόσωπο την χαμένη λάμψη και φρεσκάδα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από νέες κοπέλες κάτω την 30 ετών για να διατηρήσουν το σφρίγος και την φρεσκάδα του προσώπου τους . Είναι από τα λίγα προϊόντα που έχουν την έγκριση του FDA της Αμερικής.

Επιπλέον δεν περιέχει ζωικές προσμίξεις, δεν προκαλεί αλλεργίες, δεν περιέχει plexiglas επομένως είναι απόλυτα ασφαλές.

Είναι η τελευταία λέξη της κοσμητικής ιατρικής στην καταπολέμηση των ρυτίδων και των ατελειών του προσώπου. Τα αποτελέσματα είναι άριστα, άμεσα και με διάρκεια.

Η εφαρμογή του hyaluderm γίνεται στο HighTech Med και η θεραπεία γίνεται αποκλειστικά και μόνο από γιατρούς.