Κυτταρίτιδα

Στην Hightechmed αξιοποιώντας την εξέλιξη της σύγχρονης τεχνολογίας, σας δίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Η μέθοδος Endermologie είναι η μόνη τεχνική η οποία θεραπεύει το οίδημα που μαζεύεται στο λίπος επιφανειακά κάτω από το δέρμα. Αυτό το «παθολογικό» οίδημα αντιστέκεται σε οποιαδήποτε δίαιτα, στην άσκηση, ακόμα και στη λιποαναρρόφηση.

Η θεραπεία Endermologie είναι η μόνη ιατρικά αποδεκτή λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας, το οποίο αντιμετωπίζει, στοχεύοντας στους 4 παρακάτω άξονες:

  1. Αποκαθιστά την αιμάτωση του σώματος και των περιοχών που πάσχουν.
  2. Η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος οδηγεί σε αποκατάσταση του μεταβολισμού και της οξυγόνωσης της περιοχής που πάσχει, με αποτέλεσμα τη σωστή λειτουργία των κυττάρων και των ιστών.
  3. Αποκαθιστά τη λεμφική κυκλοφορία με αποτέλεσμα την αποβολή των τοξινών που αθροίζονται στις περιοχές με κυτταρίτιδα και μέσα στα ίδια τα λιποκύτταρα.
  4. Διεγείρει τους υποδοχείς του τοιχώματος των λιποκυττάρων οδηγώντας τα σε «άδειασμα» του πρηξίματος τους και των «εσωτερικών» τοξινών.
  5. Με μηχανική μάλαξη διασπά την κάψα που περιβάλλει τη κυτταρίτιδα, γεγονός που την κάνει να αντιμετωπίζεται πολύ πιο εύκολα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των θεραπειών προσφέρουμε δωρεάν λιπομετρήσεις και προγράμματα διατροφής. Επιπλέον λαμβάνεται πλήρες ιατρικό ιστορικό, που είναι απαραίτητο για τη σωστή θεραπεία.

Σημαντικό προς επισήμανση είναι το γεγονός ότι εάν συνυπάρχει κλινικά λεμφοίδημα οποιουδήποτε τύπου (πρωτοπαθές ή δευτεροπαθές), αφενός είναι συχνότερη και βαρύτερη η εμφάνιση κυτταρίτιδας και αφετέρου πρέπει πρώτα να αντιμετωπισθεί το λεμφοίδημα, διαφορετικά οποιαδήποτε θεραπευτική προσπάθεια αντιμετώπισης προβλήματος, είναι εξ ορισμού καταδικασμένη. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την αντιμετώπιση και τη Θεραπεία Κυτταρίτιδας και Λεμφική Μάλαξη που συνυπάρχει με το λεμφοίδημα.

Εκτιμώμενος αριθμός συνεδριών: 10-15 συνεδρίες ανάλογα το πρόβλημα

Εκτιμώμενος χρόνος ανά συνεδρία: 1 ώρα

Εκτιμώμενη συχνότητα συνεδριών: 2-3 κάθε εβδομάδα

Προετοιμασία πριν από τη συνεδρία: Δεν χρειάζεται

Χρόνος αποθεραπείας: Δεν χρειάζεται